Op Photos4walls vind je een selectie van minimalistische landschappen. Beelden die zo ‘uitgepuurd’ mogelijk zijn, op zoek naar het punt waar leegte boeiend wordt. De wereld rondom ons zit vol leegte als je er vanuit een bepaald perspectief naar kijkt. En het is die leegte die objecten erin plots interessant maakt.

En de wereld is niet alleen mooier, maar ook abstracter in het wit. Dat maakt dat veel van de landschappen op deze site verhuld zijn onder sneeuw. Sneeuw camoufleert en maakt puur. Het is het mooiste wat er is.

Veel kijkplezier!

Jurgen Minnebo

NIEUWS

13/11/2019 – Expo ‘Little Treasures – The Illusion of Reality’

Bijzonder trots dat Photos4walls werd uitgenodigd om deel te nemen aan de expo ‘Little Treasures – The Illusion of Reality’ van 30 november tot 12 december in Bologna (Italië).

Meer informatie vindt u op de website van Trevisan International Art.


13/08/2018 – Best Selling Artist!

Photos4walls werd geslecteerd om deel te nemen aan de internationale kunstveiling ‘l’Art est un jeu d’Enfant‘ in Gordes (Frankrijk). De opbrengst ging deels naar het Kinderafdeling van het hospitaal in Avignon.

We waren dan ook heel blij te horen dat 4 van de ingezonden werken werden verkocht, waarmee we meteen ‘best selling artist’ van de veiling waren.